Linkuri

Linkuri | Proiectul AgriSkills

În sectorul agricol, se desfășoară multe proiecte inovatoare care servesc drept bune practici pentru toți cei care doresc să aprofundeze ceva mai mult în acest sector în creștere.

Subiecte legate de noi nișe de piață, cum ar fi apicultura sau creșterea râmelor, lupta împotriva depopulării zonelor rurale, egalitatea între bărbați și femei în mediile rurale sau noile profesii ale viitorului sunt câteva dintre exemplele pe care le puteți vedea în detaliu în următoarele linkuri.

img

Proiectul Business Start-up este o oportunitate pentru persoanele care doresc să deschidă o afacere în zona București-Ilfov. Beneficiarii pot primi informații-cheie în domeniul începerii unei afaceri prin cursuri gratuite.

Ghidul de antreprenoriat este axat pe beneficiarii venitului minim garantat, experiența altor țări și proiectele legate de beneficiarii venitului minim și modelele specifice de antreprenoriat social.

Ghidul de antreprenoriat este axat pe populația romă și prezintă experiența altor țări, proiecte legate de populația romă și modele concrete specifice ale întreprinderilor sociale.

Ghidul antreprenorial pentru persoanele cu handicap prezintă experiența altor țări, proiecte legate de persoanele cu handicap și modele concrete specifice ale întreprinderilor sociale.

Ghid antreprenorial pentru tinerii de peste 18 ani care părăsesc sistemul instituționalizat de protecție a copilului prezintă experiența altor țări, proiectele legate de acești tineri și modelele concrete specifice ale întreprinderilor sociale.

FitBee este un proiect care reunește șapte instituții apicole si șapte parteneri din industrie, inclusiv Bayer si Syngenta. Scopul său este de a dezvolta o mai bună înțelegere a interacțiunilor dintre albine și mediul lor pentru a proteja coloniile de albine de boli și alte pericole prin punerea în aplicare a unor măsuri specifice, printre care tehnologia de aplicare DropLeg.

Obiectivul general al proiectului este de a crește competitivitatea IMM-urilor, de a promova și de a facilita antreprenoriatul pentru a răspunde nevoii de servicii specializate de sprijin și consultanță în domeniul horticulturii și al creșterii animalelor, printr-o abordare transnațională integrată.

Detalii privind antreprenoriatul, definiții ale termenilor-cheie (antreprenor, antreprenoriat, brand, start-up, mediu economic, management, manager, resurse umane, publicitate, branding, plan de acțiune, structura firmei, plan de afaceri).